OPĆA UREDBA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Prijavili ste se na naš newsletter i biti ćete redovito informirani o našim posebnim ponudama. Vaši podaci će biti pohranjeni, a e-mail adresa neće biti korištena za slanje spam pošte. Svi korisnici našeg newslettera redovito primaju kodove za popust koje mogu iskoristiti na našem web shop-u. Ukoliko u jednom trenutku poželite promijeniti Vaše podatke ili se ispisati s naše mailing liste, moći ćete to učiniti klikom na link "update your preferences" ili "Unsubscribe", koji se nalaze u dnu našeg newsletter-a.

Matchfishing.hr neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje Zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Matchfsihing.hr-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Osim u  slučaju elektronske narudžbe, Matchfishing.hr u drugim slučajevima neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao

(npr. newsletter)

Dodano na listu želja
Lista želja
Upravo ste dodali proizvod u košaricu:
Idi na košaricu
Ova stranica koristi cookies. Saznaj više
Prihvati